Äijämäisiä juttuja

Näkyvyyttä yrityksille

Tarjoan yrityksille näkyvyyttä valmiina paketteina

Yhteistyökumppanin hyväksyminen jää Miesblogin harteille. Jos yrityksesi seisoo ylpeänä toimintansa takana ja homma lähtee selkeästi sydämestä niin olet loistava kumppani blogiyhteistyöhön. Minuun saa yhteyttä sähköpostitse.

Yhteistyöartikkelit

Yhteistyöartikkeliaihe syntyy ensimmäisen tapaamisen brain stormin perusteella, aiheita voivat olla tapahtumat ja tuotearvostelut, yrityksesi uudet lanseeraukset ja mielenkiintoisten pienien yritysten toiminta yleisellä tasolla. Yhteistyöartikkeli nostetaan suositeltuihin postauksiin, joten ne saavat enemmän näkyvyyttä blogin sisällä. Kaikkiin yhteistyöartikkeleihin rakennetaan hakukonenäkyvyyttä SEO meta-tiedoilla, mikä nostaa orgaanisten hakutulosten määrää. Artikkelipaketteihin voidaan tarvittaessa lisätä mainosratkaisuja. Artikkelien lomaan sijoitettavien mainosbannerien kuvamateriaali tulee yritykseltä itseltään, ellei muuta sovita.

Mainospaketit

Miesblogin yrittäjyys- ja suomalaisuusteemaan sopivat yritykset voivat saada mainoksensa näkyviin blogin sivupalkkiin pysyväkestoisena sopimuksena. Jos yrityksesi soveltuvuus mietityttää niin meilaa minulle suoraan. Mainospaketteihin on helppo myös liittää yhteistyöartikkelin nostettu näkyvyys ja postaukseen upotettu mainos. Kaikkiin mainospaketeihin kuuluu analytiikkaraportointi ja tarvittaessa linkkien UTM-tagitus.

Vierailubloggaukset

Ammattimaiset vierailubloggaukset valitsemallasi alustalla pyynnöstä. Vierailubloggaukset voidaan tehdä myös nimettömänä sisällöntuotantona, kun kaipaat teksti- tai kuvasisältöä kotisivuillesi tai sosiaalisen median kanavaan. Hinnoittelu tapauskohtainen.

 

For my visibility services in English, please be in contact via email.

Tapio and Tuomas at Pyynikin Maistelulaiva