Äijämäisiä juttuja

Viimehetken joululahjavinkit – 4 lahjakorttia joille löytyy käyttöä

Kaksi viikkoa jouluun ja lahjoja ei vielä ole – mitä keksin lahjaksi tähän hätään?

1- Mukama-lahjakortti

Mukama-verkkokaupan lahjakortilla ostoskoriin voi hyvin tarttua nahkaisten puhelinsuojakoteloiden tai Bellroyn slimmien lompakoiden lisäksi esimerkiksi Orbitkey 2.0 Leather -avainlenkki ja siihen Multi-tool 2.0, joka toimii ruuvarina ja tuiki tärkeänä pullonavaajana.

Ja koska olet kiireessä ja haluat saada kortin käteen ajoissa, niin DHL Express palvelee. Lähimmäisesi kuitenkin sen varmasti ansaitsee.

2- Hierontalahjakortti

Joulustressiin ja kireään niskaan auttaa hieronta (niin lahjan antajalle kuin saajalle). Parhaat hierojat löytävät kipukohdat helposti ja osaavat hieroa myös rentouttavasti. Pääasia on hieronnasta lähtiessä olla paremmassa kunnossa ja mielentilassa kuin sinne mennessä. Hierojaa ei haittaa, vaikka nukahtaisit hierontapöydälle. Koulutetut hierojat ylläpitävät hoitojen avulla myös nivelten liikkuvuutta ja saattavat löytää korjauksia pidempäänkin vaivanneisiin ongelmiin. Olen käynyt monella hyvällä hierojalla, Turusta voin suositella Hikiliikkujan monipuolisia hierontapalveluita, Martissa toimivaa Hieroja Kurkea, kävelykadulta kätevästi löytyvää Hieronta Nakaa sekä Relajasin koulutetun hierojan hierontaa Biolinjalla.

Hieronta Naka hieroo Koulutetun Hierojan varmoin ottein.

3- Lahjakortti Parta ja Palmikkoon

Jos olet etsinyt partakarvantarkkaa parturimestaria, jota oikeasti kiinnostaa miltä lopputulos näyttää ja satut vielä asumaan Turun ja lähikuntien alueella, pääset nauttimaan Mikaelan osaavasta parranhoidosta ja hiustenleikkuusta. Parta ja Palmikon lahjakortti toimii kaikkiin palveluihin ja on voimassa vaatimattomasti niin kauan kuin Mikaela liikkeensä omistaa. Itse viimeksi tänään kävin huollattamassa partani ja sain vinkin alkaa käyttää partapalsamia, jotta saan karvani paremmin muotoiltua ja pidettyä hapset sileämpinä. Nyt parrassani tuoksuukin Ahman Smoky Vanilla.

Ahma Beard Products at Parta ja Palmikko Turku
Ahman tuotteita esillä Parta ja Palmikon Turun toimipisteessä. Pienistä purkeista löytyy vahaa ja isoista partapalsamia.

Parta ja Palmikon partahoidosta olen myös kertonut aiemmassa postauksessa: Mitä lahjaksi miehelle jolla on kaikkea.

4- Varustelekan lahjakortti

Käytännön toimitusaika Varustelekan lahjakortille lienee kuutisen päivää, joten jos olet myöhään liikenteessä niin toimitus ei välttämättä kerkeä perille. Toki voit mennä läpyskän noutamaan itse, mutta melkein parempi on antaa ukon itse lähteä sinne lappu kourassa. Annat samalla luvan käydä Bar Cafe Sotimassa ostoksilla ja saahan mies sitten palatessaan sanoa, että on käynyt sotimassa, siksi tulee niin myöhään.

Pitäkää silmä kovana, sillä uusia joululahjavinkkejä on tiedossa tasaiseen tahtiin joulun lähestyessä. Lahjavinkit päivittyvät miesblogin joululahjavinkit-osioon.

Lue seuraavaksi: