Äijämäisiä juttuja

Joululahjat nuorelle – kolme vinkkiä

Oletko jo miettinyt mitä ostaa joululahjaksi nuorelle? Jouluun on vielä aikaa, mutta voit ostaa joululahjat jo ennen joulukuun 23:tta. Tänä vuonna nuorten miesten pukinkontista löytyy ainakin miehekästä kosmetiikkaa, sopivasti swägiä ja yllätyksillä täytetty lahjalaukku. Varustelekan laukut voit täyttää halujesi mukaan vaikka suklaalla, jouluoluella tai työkaluilla.

1 – IdHAIR Fiber Wax

Hiukset kuntoon miehekkäästi pukinkontista löytyvällä hiusvahalla.

Törmäsin kesällä jo ennen joululahjakautta IdHAIR Black Fiber Wax hiusvahaan ja siitä asti se on ollut vakikäytössä paristakin syystä. Sopii just mun lyhkäisille hiuksille, haisee hyvältä, semmoisen marjaisen metsäiseltä ja sitä on helppo levittää. Vahapurkki on tyylikkään musta ja kääriytyy lahjapaperiin pienellä mielikuvituksella. Koska kavereiden mielipiteellä on väliä, niin vibrantti nuori mies pysyy trendien aallonharjalla, kun tukka on hyvin. Purnukka on itsellä ollut aktiivikäytössä, mutta koska pieni määrä riittää antamaan hyvän pidon niin ei se mihinkään kulu. Hieron kamaa kostutettuihin kämmeniin, sitten hiuksiin ja viimeistelen kammalla. Illalla, tai jos jätän vahan päähän niin seuraavana aamuna, kun huomaan että tukka ei näytä hyvältä, vedän märän kamman hiuksista läpi niin johan taas rokkaa vuorokauden eteenpäin. Hiukset eivät tunnu kovilta, joten sormilla saa haroa hiuksia ihan sydämensä kyllyydestä. Kaikin puolin toimivaa kamaa, jota suosittelen lämpimästi nuorelle kaverille joululahjaksi.

Parhaat joululahjat nuorelle: IdHairin Fiber Wax hiusvaha
Joskus sanat loppuvat kesken joten tuotetta kuvaillakseni tehdään näin: ylistyssana – ylistyssana -huutomerrrkki

2 – Swägiä Sisumanilta

Monitoimikampa, parranhoito ja lätsä on kombona jo täydellisyyttä hipova joululahja.

Sisuman on nuori turkulainen yritys, jonka tuotevalikoima on suppea mutta laadukas. Jouluna nuori haluaa löytää lahjapaketistaan snapbackin ja parrakkaampi kundi beanien ja parranhoitopaketin.

Partapaketista löytyy komea pipo pienellä logolla, eukalyptuksinen partaöljy ja -vaha sekä monitoimityökaluna toimiva teräskampa. Kammasta löytyy pullonavaaja ja mutterinväännin, joten sitä on fiksua säilyttää takintaskussa, jossa se pysyy aina mukana. Partaöljyn hyviä puolia talven tullessa on, että se pitää ihon hyvässä kunnossa kylmälläkin säällä. Jos siis pakkaselle tänä vuonna vielä mennään. Paketti on itsenään jo valmis joululahja, mutta jos haluat kustomoida antamasi joululahjat täysin, varusteita löytyy myös yksittäisinä. Mukaan voi heittää vaikka Sisumanin moneyclipin, jossa setelit pysyvät tiukasti tyylikkäässä nipussa.

3 – Joululahjat helposti pakettiin: Varustelekan sarkatuotteet

Mitä lahjaksi kun äijällä on jo kaikkea? Vastaus: Uusiokäytetyt sarkalaukut ja sisälle ekstraksi jotain lahjansaajalle mieleistä herkkua.

Jos sliipattu letti ja hyväkuntoinen parta sekä muu swägi löytyy jo, seuraava askel hipsterimmällekin pojalle on Varustelekan Jämä-sarjan sarkareppu ja pussikaljapussi

Tyylikäs sarkakankainen hipsterlaukku joululahja
Tyylikäs uusiokäytetty sarkakankainen laukku on hipsterin paras joululahja. Sisään mahtuu tablettia, termaria ja koulukirjaa. Urbaaniretkeilijälle voi heittää lisäksi paketin kuivalihaa ja Mil-Tec termosmukin.

 

Pullot, tölkit ja muut tavarat kulkevat mukavasti tässä pussikaljapussissa. Tee-se-itse mies säilyttäisi samaisessa laukussa spraypurkkeja, autonhuoltotarvikkeita ja joitain työkaluja.

Pitäkää silmä kovana, sillä uusia joululahjavinkkejä on tiedossa tasaiseen tahtiin joulun lähestyessä. Lahjavinkit päivittyvät miesblogin joululahjavinkit-osioon.

 

Lue seuraavaksi: