Äijämäisiä juttuja

Pika-arvostelussa superleipä @ Kembuz Café

Juuri niin hyvää kuin odottaa ja vähän parempaa

Olin hypettänyt itselleni Kembuz Caféa viimeiset pari viikkoa ja vihdoin satuin paikalle. Krouvi tumma puu sisustaa kahvilan ja katosta roikkuvat vihreät köynnökset kruunaavat kokonaisuuden. Siistissä kahvilassa tunnen silti olevani metsän siimeksessä.

Kokeilussa: Kahvi ja superleipä

Kokeilen Cappuccinoa ja avokado-pesto superleipää. Pöytään tarjoiltu leipä on vaatimattoman kokoinen, mutta kauniisti koristeltu. Asetteluun on selkeästi panostettu. Avokadon ja paksuhkon peston yhdistelmä kuitenkin täyttää nälkäisen matkaajan. Tätä leipää ei turhaan kutsuta superleiväksi; ainesosat ovat kohdillaan. Limen lisäksi punaiset granattiomenan siemenet piristävät annosta ja lisäävät tarvittua ytyä, loistavaa paritettuna avokadon kanssa!

Kembuz Cafe Avokado-Superleipä

Miksi Kembuz Café on niin hyvä?

Sen lisäksi, että annokset ovat taideteoksia, on niihin käytetty oikeasti hyviä raaka-aineita, kuten avokadoa, taateleita, hamppuproteiinia, pähkinöitä ja kookosta. Kembuzlaiset tuntuvat olevan aidosti ylpeitä tuotteistaan, annoksista löytyy runsaasti kuitua, hyviä rasvoja ja tarpeellisia hivenaineita. Kahvi- ja teevalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja, joista kaikki ovat jokseenkin erikoistuneita, Kembuz Caféssa pääsee maistamaan vihreää luomuteetä, mustaa chai-teetä ja vaikka Kasari-Cappucinoa. Espressot koostuvat Brasilialaisista, Etiopialaisista ja Intialaista lajikkeista.

Koska kaikki kalorit eivät ole samanlaisia, me emme laske niitä, vaan ravintoaineita.

Kokonaisuutena Kembuz Café on todellinen hipster-paikka ja pukuliivissä tunnen olevani kotona. Asiakkaan kiittävät iloisesti lähtiessään, kaikki ovat eittämättä saaneet rahalleen vastinetta. Tulen uudestaan ja kokeilen muutakin tarjontaa, lounastaikaan talo tarjoilee kolmea eri salaattia. Must!

Lisätietoja:Avokadoleipä ja cappuccino
Kembuz Café, Hämeenkatu 3B, Turku.

Facebook Kembuz Café Finland.

Avoinna arkisin 09:00-19:00, lauantaina 10:00-17:00.

 

Tsekkaa myös muut Miesblogin pika-arvostelut.