Äijämäisiä juttuja

Turku Craft Beer Festival, maaliskuu 2018 – Ensimaistiaiset

Kolmen viikon päästä maaliskuussa Turku Food & Wine Festival saa jatkokseen Turku Craft Beer Festival-tapahtuman. Kaksipäiväinen juomafestivaali 9.-10.3.2018 on panostanut vahvasti ruokaan. Ruokatarjonnassa mukana Smör, Muru, Markus Aremon pop up sekä Kuori. Oluiden lisäksi luvassa myös viskiä Teerenpeliltä ja Kyrö Distilleryltä ja siideriä virolaiselta Tori Siidritalolta. Mielenkiintoinen tasting on myös lauantain Balvenien viskitasting, jossa nautitaan viskejä 12-vuotiaasta 25-vuotiaaseen single barreliin asti. Järjestäjä Samuli Pasanen lupaa isoa valinnanvaraa, mukana on myös maahantuojien laajaa valikoimaa! 2017 kesän Turku Food and Wine Festivalin tapaan tarjolla on myös viiniä, joten kaikille löytyy jotain.

TCBF Turku Craft Beer Festival VPK-Talo

Panemaansa käsityöolutta tulevat tarjoilemaan panimot Raumalta, Tampereelta, Porista ja Kemiöstä: Linden Brewery, Kaleva Brewing, Beer Hunters, Rocking Bear, Teerenpeli ja Kimitö Brewing.

Mielenkiintoisia bongauksia joita odotan tapahtumaan ovat ainakin Kaleva Brewingin Mellow Fellow Milk Stout ja Mister Brownie American Brown Ale, Linden Breweryn viinimäisen kuiva PI.LA.

Lipun hintaan kuuluu oma juomalasi kotiinviemisiksi. Tastingeista kiinnostuneelle vinkkinä: tasting sisältää pääsylipun, joten varaa 25€-hintainen tasting etukäteen niin säästät 7€ normaalihintaisen pääsylipun hinnasta. Seuraavaksi kaikki vaan varaamaan liput tapahtumaan!

Päivitys: lauantain liput on loppuunmyyty.

Turku Craft Beer Festival lyhyesti