Äijämäisiä juttuja

InBody-mittaustulokset – 3kk muutos

Painonhallinta:osa 3. Miesblogin postauskumppani Vireä lainasi taas laitteistoaan tieteen hyväksi. Kreatiinikokeilun alusta on nyt kolme kuukautta ja halusin nähdä mihin asti olen ruokavaliolla ja kuntoilulla päässyt. Tammikuussa olin käyttänyt kreatiinia 6 viikkoa, jolloin aloitin 4 viikon taukojakson. InBody-mittaukseen en ehtinyt heti neljän viikon jälkeen, mutta nyt kuuden viikon jälkeen tilanne lienee edelleen tasapainossa. Vertailukelpoisuuden varmistamiseksi olin taas syömättä useamman tunnin ennen mittausta ja tein testin boksereisillani. Viimeksi mittasimme yhdeltätoista aamupäivällä, nyt mittaus tehtiin neljältä.

Inbody-tulos: hyvältähän se näyttää

Tapio InBody helmikuu 2018
Tapio InBody helmikuu 2018

 

InBody mittaustulokset Vireä

Käydäänpäs tämä läpi verrokin kanssa. Painoa on tullut lisää 2,7 kiloa mutta lihasmassa on kasvanut enemmän… 2,9 kiloa. Tämä selittyy sillä, että rasvamassa on samanaikaisesti tippunut 1,9 kilolla. JEESSSSS! Olli rauhoittelee minua hieman, kreatiinin keräämä neste näkyy näissä tuloksissa ja se hämää hieman lihasmassatuloksia. Siitä huolimatta, jotain on tehty oikein. Vaikka kreatiinibonuksina tuloksista rokottaisi kolmanneksen pois, lihasta olisi silti kertynyt vajaan kolmen kuukauden aikana kaksi kiloa.

Vähintäänkin huomasin, että kreatiinikuurin aikana treenimotivaatio parani. Aloin tehdä alkulämpöjä ja loppuverryttelyjä kuntopyörällä lähes joka kerta ja iskin lisää painoa tankoon; olihan minulla kreatiinikuuri päällä, joten pitäisi jaksaa. Tammikuussa aloitin kuntopotkunyrkkeilyn, koska salitreeni itsessään ei tuntunut riittävän.

Helmikuussa lisäsin ruokavaliooni reilusti rasvaa kookoksesta, häränposkesta ja rasvaisesta kalasta. Fiilis on loistava ja salitulosten lisäksi peilikuvakin on parantunut. Jos on kysymyksiä niin saa kysyä, sitten vaan kaikki kokeilemaan. Seuraavaksi tulossa paastosarjaa ja paaston terveyshyötyjä.