Äijämäisiä juttuja

Minusta

Missä minä olen, mitä täältä blogista löytyy?

Ruuasta, juomasta ja hyvästä seurasta nauttiminen on elämän suola. Niinpä lempiaiheitani ovat olut, viski ja pihvit. Pääset myös seuraamaan maisteluita ja laitekokeita, kaikki tieteen nimissä! Paras gin, vodka tai drinkkibaari? Mistä saa parhaat chicken wingsit ja mihin ravintoloihin tulee suunnata, jos haluan olutsuosituksia ruualleni?

Olut on herkkua

Olut on mahtava herkku, janonsammuttaja ja ruuan kyytipoika, joka on muokannut ihmisen historiaa satoja vuosia. Tällä pohjustuksella haluan taistella viinin ylivaltaa vastaan. Olut on muutakin kuin saunassa kurkusta alas kaatuva mallasjuoma. Parhaimmillaan se on monipuolinen taidonnäyte, joka taipuu hienostuneeksi alkumaljaksi pukujuhlaan tai aterian kruunaavaksi jälkiruuaksi. Katso kaikki olutpostaukseni.

Syömällä et liho

Tunnustan edelleen syöväni aivan liian vähän kasviksia päivätasolla, tätä lähden korjaamaan varovaisen optimistisesti. Kokeilussa myös ryöpätty ja uunissa paahdettu pippuriparsakaali. Uskaltaudun kokeilemaan muitakin kasvisruokia ajatuksella ”Yksi kasvispäivä per viikko”. Tämän sanottuani, tulen valmistamaan linssireseptejä muhennoksena ja linssimuruna… tietysti pekonilla. Täysipäisestä ihmisestä ei saa vegaania tekemälläkään, blogini resepteissä kalorit ja proteiininlähteet ovat aina kohdillaan. Ei ihminen ruokaa syömällä liho!

Rääpäle punttisalilla

Aasinsillalla pääsemme kehonhallintaan, ravintotottumuksiin ja salitreeniin. Kuinka kolmessa kuukaudessa kasvatin lihasta reilut kolme kiloa ja millä vauhdilla matka jatkuu. Yes, I know. Pics or didn’t happen. Nämä tulossa. Raotan myös aloittelijan saliohjelmaani, sekä tuon esiin kompastuskivet joihin olen törmännyt. Personal Trainerin aatteet edistymisestäni ja vinkit tehokkaaseen kehittymiseen.

Nautitaan elämästä

Elämästä tulee nauttia, elämän iloja ovat taidokkaalla käsityöllä tehdyt esineet ja pienet luksustarvikkeet. Niille jotka sitä eivät ole tähän mennessä kokeneet ja niille jotka siitä jo nauttivat saavat näiltä sivuilta lukea kuinka paljon iloa tuo hyvin istuva puku, laadukkaat nahkatarvikkeet kuten hanskat, vyöt ja lompakot tai puiset solmioneulat ja rusetit laadukkaasta parranhoidosta puhumattakaan. Tieteen nimissä käynkin kokemassa pitkän kaavan mukaisen parranajon. Minussa elävän teknologianörtin sisäiset kiljahdukset pääsevät puolestaan valloilleen, kun käteeni pannaan aktiivisuusranneke tai quadrokopterin ohjain.

 

Miesblogi

Virtasille ja Korhosille, ihan kaikille!

Yrityksille

Turun Tuomiokirkko ja jättiläinen

Jos haluat, että tulen katsastamaan tuotteesi tai palvelusi, haluat lisää näkyvyyttä yrityksellesi tai olet keksinyt juttuidean jonka haluat jakaa, ota minuun yhteyttä, tai lue lisää yrityspaketeista.

Tapio, bloggaaja
www.miesblogi.fi